Zie ook 

naar wieg.nlbuggy nl

zitverhogers voor kinderen

Vijf Stoelverhogers voor kindjes

Met behulp van een stoelverhoger kan een jong kind veilig aan tafel zitten en tegelijkertijd even hoog zitten als de rest van de mensen aan tafel. Een stoelverhoger past op elk soort stoel en er zijn duizenden verschillende soorten ontwerpen, zodat elk gezin een geschikte stoelverhoger voor het kind kan kiezen. Hierbij is het belangrijk dat de stoel past bij de leeftijd van het kindje, en het is natuurlijk mooi meegenomen als deze ook nog eens geweldig past bij het interieur van de kamer.

Wat zijn de beste merken voor stoelverhogers?

Sommige stoelverhogers zijn van merken waarvan bekend zijn dat deze goed zijn. Als het om kinderen en veiligheid gaat, is dat natuurlijk belangrijk.

Als er wordt gekeken naar stoelverhogers zijn er een aantal merken die erg populair zijn. Dat zijn Safety 1st en Topmark. Deze merken zijn beiden bij bol.com en in de betere babywinkel verkrijgbaar.

De kopers van de stoelverhogers van beide merken zijn bijna altijd uiterst tevreden. De kwaliteit van de stoelverhoger blijft goed intact en deze beschadigt niet snel. Verder zijn de stoelverhogers heel veilig, wat voor veel ouders erg belangrijk is.

De vijf beste stoelverhogers van Bol.com

Als er moet worden gekeken naar de beste kwaliteit en ontwerp van de stoelverhoger, zijn er een aantal stoelverhogers die er echt bovenuit schieten. Hieronder staan vijf van deze stoelverhogers duidelijk uitgewerkt met een goede productomschrijving van de verhoger. Alle vijf de verhogers zijn afkomstig van het merk en de website Bol.com.

1) Safety 1st Essential Booster Stoelverhoger

Safety 1st Essential Booster stoelverhogerAllereerst is er de Safety 1st Essential Booster Stoelverhoger. Deze verhoger heeft een erg simpel model, maar daarom heeft deze verhoger het voordeel dat hij gemakkelijk gebruikt kan worden en zonder een lange uitleg aan het gebruiken ervan vooraf. De verhoger kan gezien worden als een soort ministoel die op de stoel kan worden bevestigd met verschillende stevige riemen. Verder bevat de verhoger een riem die het kind stevig in de verhoger vast kan houden zodat het kind niet perongeluk uit de stoel kan vallen.

De stoelverhoger is gemaakt van het materiaal kunststof, dit zorgt ervoor dat de verhoger erg stevig is en tegelijkertijd niet snel kan beschadigen. De verhoger wordt gebruikt voor kinderen vanaf drie maanden tot kinderen van drie jaar oud. Aan de onderkant van de verhoger zijn rubbers bevestigd, wat het verschuiven van de verhoger met het kind erin tegen houdt. Ook is een groot voordeel van deze stoelverhoger dat hij gemakkelijk mee te nemen is op reis door het compacte formaat.

We hebben zelf ervaring met deze stoelverhoger en zijn erg enthousiast. Een groot voordeel van het ontwerp zonder hoekjes en van hard plastic, is dat je deze supersnel schoon kunt maken.

Ingenuity Baby Base 2-in-1 stoelverhoger

2) Ingenuity Baby Base 2-in-1 stoelverhoger

Als tweede stoelverhoger wordt de Ingenuity Baby Base 2-in-1 stoelverhoger erg aangeraden. Deze verhoger groeit mee met jouw kind, doordat er in het zitje een kussen is bevestigd die op latere termijn weg kan worden gehaald dat ruimte creëert voor jouw kind. Zo kan jouw kind langer gebruik maken van het zitje en hoeft deze niet na een jaar alweer een nieuwe.

Het grootste voordeel van deze verhoger is dat deze in de vaatwasser kan. Zo hoef je niet elke keer nadat je kind in het zitje heeft gezeten deze met de hand schoon te maken, maar je kunt deze gewoon in de vaatwasser stoppen zonder dat er iets aan beschadigd. Ook bevat de verhoger een bekerhouder. Deze verhoger bevat net als de eerste verhoger allemaal riemen waarmee het zitje aan de stoel kan worden bevestigd en waarmee het kind aan het zitje kan worden bevestigd.

stokke kinderstoel verhoger

3) Tripp Trapp stoelverhoger

Als derde bestaat er een heel ander soort kinderstoel: de Tripp Trapp stoel. Dit is een kinderstoel waarbij er twee houten plakken in de stoel kunnen worden geplaatst die het zitvlak en voetvlak van het kind moeten voorstellen. Deze planken kan je verstellen qua hoogte waardoor de stoel als het ware kan meegroeien met het kind. Ook voor deze stoel is een verhoger beschikbaar. Deze is superhandig als je gebruik maakt van een verhoogde tafel of bijvoorbeeld een kookeiland.

Ook met deze stoel hebben we zelf ervaring. Het blijft wat ons betreft de kinderstoel onder de kinderstoelen! Een nadeel van de Tripp Trapp stoel is dat je deze niet eenvoudig meeneemt (op vakantie bijvoorbeeld)

babybjorn stoelverhoger

4) BabyBjörn stoelverhoger

Als vierde is er de BabyBjörn stoelverhoger. Deze stoelverhoger is erg simpel, maar functioneel en compact. De verhoger wordt met een riem aan de stoel bevestigd. Het kind wordt niet vastgemaakt op de stoel met een riem. Verder heeft de verhoger geen rugleuning.

Deze stoel is met name geschikt voor wat grotere kinderen die goed zelfstandig kunnen zitten maar nog net te klein zijn om goed aan tafel te kunnen zitten. Het is ook prettig voor het kind dat de zitverhoger opstaande randen heeft waardoor hij of zij stevig zit.

 

bababulle stoelverhoger

5) Badabulle Stoelverhoger

Als laatste is er de Badabulle Stoelverhoger. Het voordeel van deze verhoger is dat hij gemakkelijk mee op reis kan of vervoerd kan worden van huis naar huis. De stoel kan je namelijk opvouwen tot een rugzak.

De verhoger is gemaakt van zachte stof wat zorgt voor een comfortabel zitoppervlak. Verder is er een riem die het kind goed aan de verhoger bevestigd.

Post a Comment