Zie ook 

naar wieg.nlbuggy nl

a

De beste meegroei kinderstoelen

Je gaat natuurlijk op zoek naar een kinderstoel waar je een lange tijd mee kunt doen. Een meegroei kinderstoel is dan de beste optie. Hier kunnen kinderen al vanaf 6 maanden in tot een leeftijd van 12 jaar! Zo’n meegroei kinderstoel is dus zeker een goede investering en een waardevolle toevoeging aan het huishouden. Wij hebben onderzoek gedaan naar de beste meegroei kinderstoelen en hebben de beste voor jou gevonden.

Levensduur van de kinderstoel

Het is vooral belangrijk dat de kinderstoel lang meegaat, en daarom is de kwaliteit van de meegroeistoel essentieel. Wij hebben dan ook gekeken naar het materiaal van de kinderstoel, maar ook naar de veiligheid en de duurzaamheid. Het is natuurlijk ook belangrijk of een dergelijke stoel bij de rest van je woning past qua kleur en design. De meeste kinderstoelen zijn hier op ingesteld, de een wat meer dan de ander.

Dit is de beste meegroei kinderstoel

De beste kinderstoel (3 tot 12 jaar) volgens de redactie van Kinderstoel.nl.

We hebben verschillende kinderstoelen getest om zo tot een duidelijke conclusie te kunnen komen. Niet alleen de prijs-kwaliteitverhouding is belangrijk, maar ook de veiligheid speelt een grote rol in de uiteindelijke keuze. Een overzicht van belangrijke eigenschappen voor een kinderstoel voor 3+ jaar:

  • Veiligheid
  • Zowel geschikt voor +/- 3 jr als +/- 12 jr
  • Design
  • Goed Schoon te maken
  • Hoge Kwaliteit
  • Handige Accessoires
  • Prijs / Kwaliteit

#1: De Stokke®Steps™ Kinderstoel

[product sku=”1″]

Na alle eigenschappen te hebben bekeken hebben we een conclusie getrokken en voor jou de beste meegroei kinderstoel gevonden. De beste kinderstoel is:
– Hauck Alpha+ (€67)

Eigenschappen van de Hauck Alpha+

Hauck is een zeer degelijk merk dat al jaren aan de top staat als het gaat om kinderstoelen en alles wat hieraan gerelateerd is. Met de Alpha+ bewijzen zij opnieuw dat ze het belang kennen van een goede kinderstoel. Wat maakt de Hauck Alpha+ tot de beste meegroei kinderstoel?
● Kan gebruikt worden tot 12 jaar en zelfs ouder (max. 90 kg)
● Deze kinderstoel is geschikt voor allerlei stoelverkleiners
● De wipstoel van Hauck kun je gemakkelijk op de kinderstoel klikken: zo kunnen ook kleine baby’s al aan tafel
● Veilig: de Hauck Alpha+ heeft een 5-punts veiligheidsgordel en kruisbandje

Andere mogelijkheden

Er kunnen verschillende redenen zijn waardoor je niet geïnteresseerd bent in de Hauck Alpha+ als meegroei kinderstoel. Dan zijn er gelukkig nog veel meer andere mogelijkheden in dezelfde prijscategorie:
● Baninni Meegroei Kinderstoel Scala: €59,50 – tot 10 jaar, verstelbaar in 3 hoogtes
● Tiamo Meegroeistoel: €59 – afneembaar eetblad, verstelbaar
● Safety 1st Timba: €75 – van 6 maanden tot 10 jaar, met beugel en veiligheidstuigje

Post a Comment